Dodatni pribor

Samobušeći vijci

Vijci su izrađeni od specijalnog čelika, te su pocinčavani i plastificirani. Imaju specijalnu EPDM podlošku te su otporni na mehanička oštećenja, koroziju i UV zrake. Standardizirana dimenzija vijaka za drvenu podkonstrukciju je 4,8 x 35 mm. Svi vijci su u RAL bojama kao i naši limovi. U ponudi imamo i vijke za metalne podloge, kao i vijke za IZO panele.

Folije za krovišta

Krovne folije jednostruke ili trostruke. Paropropusne, vodonepropusne folije sa povećanom toplinskom izdržljivosti te otpornošću na UV zračenje. Isporuka folija u roli širine 150 cm, dužine 50 m (mogućnost rezanja folije na dužinu prema potrebi kupca). Koriste se kod krovova gdje se uređuju tavanske prostorije, gdje se krovišta dašćaju ili oblažu OSB pločama. Prednosti su lakoća ugradnje, povećana mahanička svojstva (folije ojačane PP mrežom ) te dug vijek trajanja.

Brtve za lim

U mogućnosti smo isporučiti sustave za brtvljenje kompletnog krovišta namjenjene za ugradnju kako pod kapelajske limove tako i pod užljebne i uvalne limove. Brtve su visoko otporne na uvjete okoline, proces starenja i ne upijaju vodu. Ispunjavaju sve zahtjeve po pitanju normi za ovu vrstu proizvoda. Omogućuju točan proces prozračivanja unutrašnje strane krovišta.

Poliuretanska ljepila – brtvila

Razvojem novih strojeva i tehnologija čime su se elementi građevinske limarije počeli proizvoditi u većim dužinama došlo je do problema sa spajanjem takvih elemenata zbog širenja materijala i pucanja sastava. Kvalitetno riješenje su poliuretanska ljepila- brtvila koja imaju široko područje primjene i idealna su za međusobno ljepljenje kako pocinčanih tako i bojanih limova. Dobijeni spoj je fleksibilan, ne puca pri visokim i niskim temperaturama, može se mehanički obrađivati ili bojati i postojano je na vanjske utjecaje.

Zaštitne mrežice češljevi

Da bismo na krovištu osigurali optimalne uvijete, potrebno je kvalitetno prozračivanje krovišta. Otvori koji su potrebni za osiguranje protoka zraka često su i ulaz za nepoželjne stanare (ptice, glodavci i sl.) ili prodor kiše i snijega. Kao rješenje se nude zaštitne mrežice ili češljevi koje sprječavaju prodor kiše, snijega i ptica.

limarija baranček

Kontaktirajte nas