o nama

Limarija Baranček

Primarna djelatnost je prerada pocinčanih i pocinčanih bojanih limova, izrada trapeznih pokrovnih i zidnih limova, izrada lima u obliku crijepa (Supreme – crijep ploče) te proizvodnja kompletnog asortimana građevinske limarije.

Zašto Limarija Baranček

proizvodnja

Najsuvremeniji strojevi i materijali garantirane kvalitete

Imajući u vidu da naši kupci pored brze usluge i konkurentne cijene žele i kvalitetan proizvod, nabavili smo najsuvremenije strojeve za obradu lima, ali i stalno obučavamo i školujemo naše djelatnike, te nastojimo da se interes našeg kupca ispoštiva u svakom segmentu. Pri proizvodnji koristimo uvozne materijale garantirane kvalitete koji udovoljavaju svim normama te posjeduju odgovarajuće ateste.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Stručni zaposlenici i vrhunski limarski proizvodi

Proizvodnju limarskih proizvoda smo bazirali na uspješnom dugogodišnjem iskustvu u montaži lima u obliku crijepa, trapeznih limova te građevinske limarije. Naši zaposlenici su zbog toga u mogućnosti ne samo ispuniti sve Vaše zahtjeve, već po potrebi odgovoriti i na sva Vaša pitanja i nedoumice, te pomoći savjetom i na taj način zajednički doći do rješenja. Sa ciljem da se podigne ugled tvrtke, ali i kvaliteta proizvoda uveli smo ISO 9001:2000 sustav upravljanja kvalitetom u sve segmente naše tvrtke, što nas svrstava među malobrojne u našoj djelatnosti.

Nudimo kvalitetan proizvod i brzu uslugu

Vlastita proizvodnja

Posjedujemo vlastiti uređeni radni prostor, a proizvodnju vršimo na kvalitetnim automatiziranim linijama.

Vrhunska usluga

Ulažemo krajnji napor da stvorimo brend prepoznatljiv po kvaliteti, povoljnoj cijeni te brzoj isporuci.

Sigurnost

Dodatna sigurnost našim kupcima je uvođenje ISO sustava kvalitete od strane HGK 2009. godine.

Kvaliteta

Svi limovi u našoj proizvodnji su isključivo plastificirani – bojani polyesterom te posjeduju ateste.

lokacija

Limarija Baranček

map