Profilirani trapezni limovi

Stampa
limarija-barancek-profilirani-trapezni-limovi-savijaca-supreme-lima-686
Detalj iz naše proizvodnje PROFILIRANIH TRAPEZNIH LIMOVA.
 

Profilirani trapezni limovi su izvrstan izbor za pokrivanje svih objekata bez obzira da li se radi o malim montažnim garažama, skladištima, vikendicama, obiteljskim kućama ili velikim stambenim ili poslovnim objektima. Osnovna karakteristika profiliranih trapeznih pokrovnih ploča je velika izdržljivost na opterećenja te iznimno jednostavna ugradnja i dugi vijek trajanja.

Proizvodnja profiliranih trapeznih limova
se izvodi na automatskim proizvodnim linijama koje lim profiliraju kroz valjke, što povećava kvalitetu gotovih proizvoda, a linije poslužuje najčešće samo jedan zaposlenik.
Pored velike produktivnosti koju ovakav način proizvodnje ima otklonjene su i sve mogućnosti greške, a gotovi trapezni limovi su puno kvalitetniji i imaju tehničke karakteristike koje se ne mogu postići na klasičan način savijanjem.

Također smo u mogućnosti proizvoditi različite limene profile prema Vašem nacrtu ili uzorku u dužinama do 8 metara.

U mogućnosti smo Vam ponuditi slijedeće profile:

  • Trapezni lim Tr 2 - parapet lim
  • Trapezni lim Tr 25
  • Trapezni lim Tr 40 Strong
  • Trapezni lim Tr 45
  • Samouklapajući falcani limovi - KLIK SISTEM

  limarija-barancek-krovni-limovi-profilirani_limovi_trapezni_limovi_krovni_i_fasadni_trapez2 limarija-barancek-krovni-limovi-profilirani_limovi_trapezni_limovi_krovni_i_fasadni_trapezni_limovi_trapezni_lim_tr_25 limarija-barancek-krovni-limovi-profilirani-limovi-trapezni-lim-barancek-3

barancek-logo-90
SIGURNOST VAŠEG KROVA